Select Doors Castilio este infintata in anul 2007 si are ca obiect principal de activitateimportul si distributia de usi metalice si pentru interior marca KASTILIO, marca inregistrata a societati noastre. Cu o experienta de 8 ani in acest domeniu suntem lideri pe piata usilor metalice si de interior. 
Calitatea produselor precum si pretul accesibil fac din gama de usi marca KASTILIO un brand de renume national.

Usile metalice marca KASTILIO sunt produse calitativ superioare. Ele se deosebesc prin designul deosebit, eleganta si stil. Diversitatea modelelor precum si adaptarea lor la nevoile clientilor fac din usile de metal marca KASTILIO liderul gamei de usi din categoria sa.

Sunt construite din 2 foi tabla de otel dublu decapata de 0.7 mm, cu ranforsari interioare in forma de ‘’Z’’, canturi faltuite ce confera o mare rezistenta intregului ansamblu, toc profilat din tabla de otel dublu dacapata de 1mm, vata minerala la interior ce asigura o buna izolare termica si fonica.

Etansarea este asigurata prin garnituri tubulare aplicate pe tocul usii.

Finisarea este realizata prin vopsire in camp electrostatic cu material plastic de calitate superioara cu propietatii ce asigura un aspect modern si rezistenta marita la actiunile metalice. Nuantele sunt diferite in functie de stoc si cerinte.

Securitatea si sistemul de inchidere este compus din  broasca principala ‘’multisistem’’cu inchidere in 5 puncte, cu cilindru cu amprenta digitala, sild antiefractie si drill pastila rotativa. Lanterna incorporata pentru noapte. Sonerie pe partea stanga a usii. Sistem avansat de securitate cu 7 chei: A.B. cheie de montaj; C.D.E.F. si G. chei pentru proprietar care dezactiveaza cheia A.B.  patru balamale ce permit reglarea usi stanga-dreapta si sus-jos.

 

BEST IMP 2 YALE