USI METALICE CU SISTEMUL DE INCHIDERE AVAND DOAR O SINGURA YALA

[EasyGallery key=’8′]

Sunt construite din 2 foi tabla de otel dublu decapata de 0.7 mm, cu ranforsari interioare in forma de ‘’Z’’, canturi faltuite ce confera o mare rezistenta intregului ansamblu, toc profilat din tabla de otel dublu dacapata de 1mm, vata minerala la interior ce asigura o buna izolare termica si fonica.

Etansarea este asigurata prin garnituri tubulare aplicate pe tocul usii.

Finisarea este realizata prin vopsire in camp electrostatic cu material plastic de calitate superioara cu propietatii ce asigura un aspect modern si rezistenta marita la actiunile metalice. Nuantele sunt diferite in functie de stoc si cerinte.

Securitatea si sistemul de inchidere este compus din  broasca principala ‘’multisistem’’cu inchidere in 5 puncte, cu cilindru cu amprenta digitala, sild antiefractie si drill pastila rotativa. Lanterna incorporata pentru noapte. Sonerie pe partea stanga a usii. Sistem avansat de securitate cu 7 chei: A.B. cheie de montaj; C.D.E.F. si G. chei pentru proprietar care dezactiveaza cheia A.B.  patru balamale ce permit reglarea usi stanga-dreapta si sus-jos.

Calitatea produselor precum si pretul accesibil fac din gama de usi  marca KASTILIO un brand de renume national.

logo