[huge_it_slider id=”6″]

Rulourile suprapuse exterioare sunt concepute pentru instalare exclusiv pentru cladirile nou construite sau cladirile în renovare. Datorita gamei cromatice largi, aceste rulouri sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii.

  • RULOURI SUPRAPUSE CU CUTIE IZOLATA
  • RULOURI SUPRAPUSE CU CUTIE IZOLATA SI PLASA DE INSECTE INCORPORATA
  • RULOURI SUPRAPUSE CU CUTIE NEIZOLATA SI PLASA DE INSECTE

Rulouri exterioare suprapuse reprezinta o modalitate noua si moderna de umbrire a ferestrelor. Se masoara si se instaleaza impreuna cu tamplaria, fiind destinate proiectelor noi sau cazurilor in care se schimba tamplaria. Lamele sunt din aluminiu, iar cutia de rulare, capacele cutiei si ghidajele laterale sunt din PVC.

Ghidajele rulourilor exterioare suprapuse se fixeaza pe tamplarie, ele putand fii montate si cu plasa de insecte.

Rulouri exterioare suprapuse – avantaje

  • pot fi folosite pentru orice tip de tamplarie
  • intretinere usoara
  • sunt silentioase in functionare
  • rezistenta la umezeala sau la variatie de temperatura
  • design placut si modern

– Utilizarea sistemului cu plasă de insecte încorporată oferă un plus de protecţie împotriva insectelor fără a obstrucţiona pătrunderea luminii naturale şi a aerului.

– Partea din faţă a casetei ruloului reprezintă baza pentru orice material de finisaj, drept pentru care, deşi face parte integrantă din faţada cladirii, caseta nu este vizibilă în exterior. O bună configurare a rulourilor, precum şi alegerea materialelor potrivite aduce un plus de intimitate.

– Izolatia interioara a casetei ruloului asigura o excelenta bariera termica, fapt care permite o reducere consistentă a cheltuielilor cu încalzirea în sezonul rece, precum şi răcoare în sezonul cald.

– Cresc randamentul termic cu peste 10%

– Scad costurile cu aerul conditionat,mentinand in casa o racoare naturala

– Asigura o izolatie fonica suplimentara ; scad zgomotul exterior cu pana la 10 dB (decibeli)

– Asigura intimitatea – va protejeaza de privirile indiscrete

– Au rol antiefractie – descurajeaza eventualii infractori sa patrunda in locuinta.

– Rulourile exterioare suprapuse au lamelele realizate din foaie de aluminiu deosebit de rezistenta si sunt acoperite cu un strat dublu de vopsea prin tehnica PUR-PA,avand ca rezultat o rezistenta crescuta la abaraziune su conditii meteo nefavorabile.

– Spuma cu care sunt umplute lamelele,ofera o izolatie termica si fonica ridicata.
Caseta este prevazuta cu capac de vizitare si poate avea urmatoarele dimensiuni :
230 mm, 210 mm x 230 mm,240 mm x 255 mm.

– O caracteristica importanta a aceestui sistem este aceea ca partea frontala a carcasei poate fii folosita atat ca parte decorativa,cat si ca suport pentru decorarea cladirii.

 

Pentru comenzi/informatii va rugam sa ne sunati la urmatoarele numere de telefon: 0722.616.581 / 0748.475.168, sa ne scrieti la hellfenster@gmail.com sau sa vizitati unul din showroom-urile noastre din Oradea, Timisoara,Arad sau Deta.