Rulourile exterioare pentru ferestre reprezintă soluția ideală pentru instalarea sistemelor de umbrire pe tâmplăria existentă. Designul se armonizează perfect cu restul detaliilor fațadei pe care sunt montate.

 Rulourile  aplicate se clasifica in functie de tipul montajului astfel:
– rulouri exterioare aluminiu sau PVC aplicate direct pe rama ferestrei.
– rulouri exterioare aluminiu sau PVC aplicate in golul ferestrei.
– rulouri exterioare aluminiu aplicate pe peretele exterior deasupra ferestrei.

Rulouri exterioare produse de firma noastra sunt confectionate integral din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a se realiza o mai buna izolare termica si fonica. Datorita utilarii noii noastre fabrici cu utilaje de ultima generatie finisajul rulourilor este perfect. Carcasele si ghidajele laterale, pentru a evita orice zgarietura, sunt protejate cu folie adeziva ce se poate scoate la montaj sau dupa o perioada de timp. Culorile standard sunt alb, maro si maro inchis dar gama totala de culori este foarte variata.

Rulourile exterioare pot avea plasa de insecte incorporata si se pot achizitiona suplimentar urmatoarele accesorii: zavoare, bolt autoblocant, yala, motor cu buton sau telecomanda, senzori de vant, manivela etc.

Pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta fie ca aceasta este din pvc, lemn sau aluminiu sau pot fi montate in glafurile exterioare, distantate de ferastra. Ambele variante de montaj sunt recomandate spre folosire in functie de locuinta dumneavoastra.

 

Pentru comenzi/informatii va rugam sa ne sunati la urmatoarele numere de telefon: 0722.616.581 / 0748.475.168, sa ne scrieti la hellfenster@gmail.com sau sa vizitati unul din showroom-urile noastre din Oradea, Timisoara,Arad sau Deta.