Reprezinta o solutie practia pentru a  scapa de insecte .Acestea pot fi montate atat la ferestre cat si la usi .Sunt produse din fibra de sticla ignifuga,rezistente la intemperii si la actiuna razelor solare.

Se actioneaza foarte usor,au o stabilitate ridicata datorita profilelor din aluminiu si au un design modern. Plasele Anti-Insecte sunt de 3 tipuri :

Plasa Anti-Insecte Fixa

Cu cadru din aluminiu (fixe) sunt livrate gata confectionate pe dimensiunea ceruta de client . Vopsirea ramei se face in camp electrostatic

 

Plasa Anti-Insecte Cu Balamale

Cu cadru din aluminiu (pe balamale) sunt livrate gata confectionate pe dimensiunea ceruta de client . Vopsirea ramei se face in camp electrostatic

 

Plasa Anti-Insecte tip Rulou

Plasele Anti-Insecte tip rulou sunt confectionate fara precadru.Structura deosebita a ghidajelor permite ghidajul acestora fara precadru.Acest tip de plasa poate fii confectionat doar pe verticala (de sus in jos)

  

Pentru comenzi/informatii va rugam sa ne sunati la urmatoarele numere de telefon: 0722.616.581 / 0748.475.168, sa ne scrieti la hellfenster@gmail.com sau sa vizitati unul din showroom-urile noastre din Oradea, Timisoara,Arad sau Deta.