LOGO MISTO_516d361fc0091Ce reprezinta „feroneria” in cadrul undei ferestre?

  • Toate ferestrele termopan au in componenta „feronerie”. Feroneria reprezinta partea metalica de pe cerceveaua ferestrei (canatul mobil). Aceasta asigura atat deschiderea (prin maner si sistemul de balamale batante sau oscilobatante) cat si etanseitatea ferestrei prin inchideri multipunct. Totodata aceasta permite reglarea tridimensionala a ferestrei.

 

  1. Feroneriile asa zise de clasa „A” sunt feroneriile de fabricatie germana sau austriaca.
  2. O fereastra de calitate va avea in componenta o feronerie de calitate si de durata.
  3. Dintre feroneriile de clasa „A” amintim aici: ROTO, WINKHAUS.

roto_logo

 

 

 

 

 

Intrebati intotdeauna producatorii de ferestre ce feronerii folosesc si verificati acest lucru prin citirea siglei stantate pe ele pentru a evita eventualele „pacaleli”
[huge_it_slider id=”16″]

 

w

 Winkhaus dezvoltă, execută şi comercializează feronerie şi sisteme de supraveghere pentru ferestre şi uşi, dispozitive de închidere, sisteme de control al accesului şi de sesizare a timpului, sisteme de blocare multiple precum şi sisteme de automatizare şi tehnică de manipulare. Grupul Winkhaus, care, de la înfiintarea sa din anul 1854 a rămas o afacere de familie, are peste 2.200 colaboratori pe plan mondial şi e o intreprindere mare din categoria celor mijlocii [huge_it_slider id=”17″]start_visual0253-winkhaussicherheitszapfen_40M_proPilot_Eckumlenkungstdbesch2