prfil-niezlicowany_trocal

Profil TROCAL 70 mm + 5 Camere

trocal

Profilul este german,de la grupul Profine.
Adancime Constructiva : 70 mm
Profile : 5 Camere de izolare
Profile 100% Ecologice (nu contin plumb) conform conceptului Greenline.

Au ca stabilizator foruma ecologica calciu – zinc – unica in Romania.
Grosimea Peretelui Exterior : 3 mm
Profilul face parte din clasa A de izolare termica
Coeficient de transfer termic : Uf = 1.1 W/m2k
Termopan Dublu (2 sticle) sau Tripan (3 sticle)

Greenline

1. GreenLine – Materialul viitorului 

    Grupul Profine este singurul mare producator de profile ce utilizeaza un stabilizator chimic bazat pe o formula Calciu-Zinc ca standard pentru profilele din plastic, reusind pe toata durata procesului de productie sa elimine Plumbul.
    Dar GreenLine este mai mult decat un substitut. Produsele noastre inovatoare nu sunt bune doar din punct de vedere ecologic, ele sunt mult mai rezistente la actiunile factorilor externi, isi pastreaza pentru mai mult timp aspectul lucios si au proprietati de izolare termica pe care noi le consideram superlative. Acestea duc la un consum mai mic de energie si astfel contribuie direct la protejarea mediului. Acesta este motivul pentru care Profine a adaptat intrega productie pentru sistemul GreenLine preluand in acelasi timp rolul de lider pe piata profilelor PVC cat si responsabilitatea fata de natura si oameni in sensul respectarii constante a principiilor sale.
    Chiar in acest moment ne indreptam spre viitor prin folosirea unui stabilizator fara plumb…prin GreenLine revolutionam productia profilelor PVC.

    In 1954 Trocal aduce in lume prima fereastra din PVC produsa in serie. In 1975 este prezentata pe piata prima fereastra de PVC cu garnitura coextrudata. In 1988 Trocal anunta patentarea primului profil reciclabil si primeste pentru aceasta distinctia „PRODUSUL ANULUI 1991”. In 2008 Trocal lanseaza la expozitia Fensterbau/Frontale de la Nurnberg o noua generatie de profile „Trocal 88+” ce se evidentiaza prin adancimea constructiva de 88mm, reprezentand trecerea la o noua dimensiune in domeniul constructiilor.